„Vojvođanski agrar“ – web portal o poljoprivredi

Bespovratna sredstva za projekate od značaja za razvoj turizma

Raspisan je javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava privrednim subjektima za sufinansiranje projekata od značaja za razvoj turističkog potencijala AP Vojvodine.

Cilj Javnog konkursa za dodelu bespovratnih sredstava privrednim subjektima za sufinansiranje projekata od značaja za razvoj turističkog potencijala Autonomne pokrajine Vojvodine u 2022. godini je nabavka mašina i opreme i uvođenje tehnoloških inovacija u promociji i poslovanju ugostiteljskih objekata (u daljem tekstu: Konkurs). Cilj je takođe i unapređenje turističke ponude AP Vojvodine, kao i nabavka mašina i opreme koje svojim inovativnotehničkim karakteristikama ubrzavaju proces pripreme hrane i napitaka zasnovanog na energetskoj i ekološkoj efikasnosti.

Sredstva su namenjena za projekte:

  1. Podizanje kvaliteta usluga ugostiteljskih objekata kroz subvencionisanje: nabavka mašina i opreme za ugostiteljsku delatnost.
  2. Unapređenje inovativnosti privrednih subjekata u obavljanju ugostiteljske i turističke delatnosti kroz subvencionisanje: uvođenje tehnoloških inovacija u promociji i poslovanju ugostiteljskih objekata.

Sredstva opredeljena za ove namene mogu biti dodeljena za sve projekte koji se realizuju u periodu od 01.01.2021. do 01.07.2022. godine. Podnosilac prijave može da podnese jednu prijavu za jednu namenu sredstava.

O detaljima konkursa možete se informisati na sajtu Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam.

Autor: V.A.
Podeli:

Pročitajte još i...

Da li želiš da budeš u toku sa informacijama u vezi poljoprivrede?

Čitaj redovno
"Vojvođanski agrar"