„Vojvođanski agrar“ – web portal o poljoprivredi

Maksimović: Objavljen Javni oglas za prvi krug licitacije državnog poljoprivrednog zemljišta na teritoriji Grada Pančeva za 2021. godinu

Članica Gradskog veća grada Pančeva zadužena za poljoprivredu, selo i ruralni razvoj, Vladislava Maksimović saopštila je da je 20. septembra objavljen Javni oglas za prvi krug licitacije državnog poljoprivrednog zemljišta na teritoriji Grada Pančeva za 2021. godinu.

– U oglasu se nalazi 720 ha državnog poljoprivrednog zemljišta za davanje u zakup i na korišćenje i biće oko 1.000 javnih nadmetanja. Ove agroekonomske godine, jedno javno nadmetanje jeste jedna parcela. Kada je u pitanju način, biće kao i prethodnog puta, kada je bila drugi put licitacija, znači onlajn. Na sajtu gradske uprave grada Pančeva http://www.pancevo.rs/ već je oglas u toku i zainteresovani mogu da pogledaju i tu smo stavili link, a može i preko sajta Uprave za poljoprivredno zemljište, gde je neophodno da pogledaju aplikaciju „Digitalno javno nadmetanje“ i korisničko uputstvo https://upz.minpolj.gov.rs/. Neophodno je da zainteresovani formiraju svoj korisnički nalog, gde će im tražiti ime, prezime, broj poljoprivrednog gazdinstva i sve neophodne podatke, a zatim kada se registruju mogu da apliciraju, rekla je Maksimović.

Rok za prijavu je 7. oktobar do 15 časova.

– Želim da napomenem da jednom poslata prijava ne može više da se menja, znači ne podleže više korekcijama. Otvaranje rang liste je 15. oktobra u 10 časova. Što se dokumentacije tiče, sve je isto kao i ranijih godina kada je u pitanju prvi krug i za fizička i za pravna lica, s tim što ovaj put apliciraju preko digitalne aplikacije, gde sva dokumenta koja su neophodna prilažu skenirana ili mogu i da se fotografišu i prilože. Tu će im tražiti i potrebnu uplatu depozita i sve ostalo što treba, znači program će ih dalje voditi, rekla je Vladislava Maksimović.

Autor: V.A.
Podeli:

Pročitajte još i...

Da li želiš da budeš u toku sa informacijama u vezi poljoprivrede?

Čitaj redovno
"Vojvođanski agrar"