„Vojvođanski agrar“ – web portal o poljoprivredi

Informisanjem do uspešnije poljoprivredne saradnje

Pokrajinski sekretar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Čedomir Božić sastao se sa generalnim direktorom RTV dr Miodragom Koprivicom.

Tema sastanka odnosila se na pospešivanje transparentnosti u radu Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, a sve u cilju što uspešnijeg sprovođenja mera podrške poljoprivrednicima.

Pokrajinski javni servis poljoprivrednim proizvođačima pruža važne informacije emitovanjem Zelene prognoze.

Odlična saradnja između Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu i Radio-televizije Vojvodine nastaviće se. Važno je da postoji institucionalna saradnja između RTV-a i pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, jer upravo transparentnost rada Sekretarijata i pravovremena informisanost građana, koji su zainteresovani kada su u pitanju konkursi ali i uopšte rad celokupnog sekretarijata, istakao je pokrajinski sekretar za poljoprivredu, Čedomir Božić.

On je istakao je i da je upravo RTV medijska kuća koja će na pravi način i pravovremeno izveštavati sve građane Vojvodine o aktivnostima sekretarijata za poljoprivredu.

Osnovni cilj postojanja Zelene prognoze kao i ostalih poljoprivrednih emisija Brazda, Agromozaika i Agrodnevnika jeste pravovremeno informisanje poljoprivrednika, sa ciljem unapređenja poljoprivredne proizvodnje na teritoriji Vojvodine.

Autor: V.A.
Podeli:

Pročitajte još i...

Da li želiš da budeš u toku sa informacijama u vezi poljoprivrede?

Čitaj redovno
"Vojvođanski agrar"